Κόσμος

Καμικάζι σκόρπισαν το θάνατο στο Λίβανο

Αρκετοί βομβιστές αυτοκτονίας σκότωσαν έξι ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 19 σε επίθεση που πραγματοποίησαν σε χωριό κοντά στα σύνορα με τη Συρία, μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι al-Manar της οργάνωσης Χεζμπολάχ.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρεις στρατιώτες του Λιβάνου, ενώ η επίθεση έγινε στο χωριό Καα, σύμφωνα με το ραδιόφωνο, “Η Φωνή του Λιβάνου”.

Η βομβιστική επίθεση έγινε στις τέσσερις το πρωί τοπική ώρα, ενώ τα θύματα είναι πολίτες.

Η τηλεόραση είχε αρχικά μεταδώσει ότι η επίθεση έγινε από δύο βομβιστές, ενώ αργότερα μετέδωσε ότι ήταν περισσότεροι.

Ο Λίβανος βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο βομβιστικών επιθέσεων, που συνδέονται με τον πεντάχρονο πόλεμο στη Συρία, όπου η σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ μάχεται στο πλευρό του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1