Κόσμος

Φήμες για παραίτηση Νταβούτογλου! Σε εξέλιξη συνάντηση με τον Ερντογάν

“Φουντώνουν” τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον Αχμέτ Νταβούτογλου να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς υπάρχουν... σύννεφα στις σχέσεις του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση των δύο ανδρών, με πολιτικούς αναλυτές να εκτιμούν ότι από αυτήν την συνάντηση κρίνεται το πολιτικό μέλλον του Πρωθυπουργού της Τουρκίας. Αν και η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, μεταφέρθηκε μία ημέρα νωρίτερα υπό το φως των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων.

Λίγο πριν από τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, μιλώντας στην Hurriyet, είχε γνωστοποιήσει ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παραίτηση. 

Ήδη από την Τετάρτη, ο κ. Νταβούτογλου είχε διαμηνύσει εξυπηρετήσει τον “δίκαιο αγώνα” του κόμματός του, αλλά και για να μην απογοητεύσει τους συναγωνιστές του.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Εξάγωνο συμμαχιών με Ελλάδα και Κύπρο ενάντια στους ριζοσπάστες εχθρούς της Μέσης Ανατολής»
«Τόσο ο ριζοσπαστικός σιιτικός άξονας, τον οποίο έχουμε χτυπήσει πολύ σκληρά, όσο και ο αναδυόμενος, ο ριζοσπαστικός σουνιτικός» είναι κατά τον Νετανιάχου οι αντίπαλοι του Ισραήλ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου 9
Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον πανίσχυρο βαρόνο ναρκωτικών, Νεμέσιο Οσεγκέρα – Ταραχές στο Χαλίσκο και το Μιτσοακάν
Ήταν αρχηγός σε ένα από τα βιαιότερα καρτέλ στο Μεξικό σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Πρόσφατα η Ουάσινγκτον το χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
REUTERS 5
New York Times: Ο Χαμενεΐ προετοιμάζει το Ιράν για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ – Οι οδηγίες, τα σχέδια διαδοχής και η εσωτερική καταστολή
«Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο και δεν θα ξεκινήσουμε τον πόλεμο. Αλλά αν μας τον επιβάλουν, θα ανταποκριθούμε», τονίζει ο διάδοχος του Πεζεσκιάν για την προεδρία του Ιράν, Λαριτζάνι
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ