Πολιτική

Καλύτερα να μασάει! Η βουλευτής Καρακώστα αποκάλεσε φοροφυγάδες τους χαμηλοσυνταξιούχους που τους κόβεται το ΕΚΑΣ

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ζαλισμένη από τις απότομες αλλαγές του καιρού έκανε μεγαλειώδη γκάφα σήμερα σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1.

Η κα Καρακώστα κλήθηκε να αναφερθεί στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, υποστηρίζοντας πως περίπου 70.000 χαμηλοσυνταξιούχοι από τους οποίους ζητήθηκε να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ, δικαίως γίνεται αυτό γιατί δεν το δικαιούνται.

Μάλιστα, στην ερώτηση του δημοσιογράφοι εάν οι άνθρωποι αυτοί δηλαδή οι χαμηλοσυνταξιούχοι αποκαλύφθηκε πως ήταν φοροφυγάδες, η κα Καρακώστα απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά “ακριβώς δεν το δικαιούνταν”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331