Πολιτική

Τρίτη φορά που άλλαξε γνώμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Τώρα ίσως και να παραιτηθεί

Μόλις έγινε γνωστό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ, ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να επαναστατεί ήταν ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα απείλησε με παραίτηση εάν ο ΦΠΑ φτάσει στο 24%.

Λίγες ώρες μετά τον θόρυβο που προκάλεσε ο βουλευτής με τις απειλές περί παραίτησης, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος με ανακοίνωσή του έσπευσε να καταστείλει την προσωρινή του επανάσταση του, δηλώνοντας πως θα είναι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Η επανάσταση όμως επανήλθε με πιο ήσυχα “τυμπανα πολέμου” σήμερα, καθώς μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα FM, δήλωσε πως διαφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ και πως θα εξετάσει τελικά το ενδεχόμενο εάν θα παραιτηθεί ή όχι.

Όπως είπε εάν έρθουν στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μέτρα πέρα από τη συμφωνία τότε επειδή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει η κυβέρνηση τότε μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο της προσωπικής του παραίτησης.

Τέλος, υπογράμμισε ότι «με αυτήν την εικόνα, αν οι δανειστές εκβιάζουν την κυβέρνηση και κατορθώσουν να μας περάσουν μέτρα τα οποία να δείχνουν την εικόνα ότι η Ελλάδα καθίσταται μόνιμα αποικία χρέους, εγώ δεν είμαι διαθέσιμος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 13
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 4
Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή με αναστολή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι «δεν είχε δόλο» - Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης
Eurokinissi 34
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1