Κόσμος

Βίαζε και κακοποιούσε δίδυμες ανήλικες αδελφές – Επί 8 χρόνια έζησαν εφιάλτη στα χέρια του πατριού τους

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να μπορέσουν τα δύο κορίτσια, ενήλικες γυναίκες πλέον, 28 ετών, να βρουν το ψυχικό σθένος και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζούσαν.

Σήμερα αναμένεται ο δράστης να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου, προκειμένου να εκδοθεί διάταγμα κράτησής του, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση της ανατριχιαστικής αυτής υπόθεσης.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν