Media

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά

Με ένα ομολογουμένως… πανηγυρικό δελτίο Τύπου ανακοινώνει το EPSILON την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στην ανακοίνωση του σταθμού η Ρούλα χαρακτηρίζεται ως «Η Βασίλισσα της Ελληνικής Τηλεόρασης» που «επιστρέφει στο θρόνο της»!!!!

Σύμφωνα λοιπόν με τη… βασιλική ανακοίνωση: 

«Η Ρούλα Κορομηλά από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 παρουσιάζει στο E το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show που έγινε ποτέ.
“Bravo Ρούλα”, γεμάτο λαμπερούς καλεσμένους, εκπλήξεις, συγκίνηση, παιχνίδια, νέα πρόσωπα που η μοναδική Ρούλα θα συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και πολύ κέφι…
“Bravo Ρούλα” σε ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό show που όλες οι πλευρές της ζωής έχουν θέση”.
Από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο λοιπόν, στις 20:45, η «βασίλισσα» Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι για οκτώ επεισόδια, ενώ πριν από την επίσημη έναρξη, στις 9 Απριλίου, το EPSILON θα προβάλλει δύο αφιερωματικές εκπομπές που θα δούμε αποσπάσματα από παλαιότερες εκπομπές της Ρούλας, ενώ για τη «βασίλισσα» θα μιλούν και πολλά πρόσωπα του εγχώριου θεάματος…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Alter Ego Media και ο θεσμός των Μαθητικών Εφημερίδων του Βήματος στο billboard του Nasdaq της Νέας Υόρκης
Στην πρόσοψη του κτιρίου του Nasdaq, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του πλανήτη, προβλήθηκε το μήνυμα καλωσορίσματος και τα ονόματα των παιδιών που ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη
Η Alter Ego Media και ο θεσμός των Μαθητικών Εφημερίδων του Βήματος στο billboard του Nasdaq της Νέας Υόρκης