Κόσμος

Λευκός Οίκος: Ο Νετανιάχου ακύρωσε το ραντεβού με τον Ομπαμα

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι απηύθυνε πριν από δύο εβδομάδες πρόσκληση στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου για μια συνάντηση την 18η Μαρτίου, αλλά πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι η επίσκεψή του στις ΗΠΑ ακυρώθηκε.

Η αμερικανική προεδρία ήλπιζε να γίνει αυτή «η διμερής συνάντηση, και εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε από δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης ότι ο (Ισραηλινός) πρωθυπουργός, αντί να αποδεχθεί την πρόσκλησή μας, επέλεξε να ακυρώσει την επίσκεψή του», ανέφερε ο Νεντ Πράις, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

«Τα δημοσιεύματα ότι δεν μπορούσαμε να ορίσουμε μια συνάντηση βάσει του προγράμματος του (Ισραηλινού) πρωθυπουργού είναι ψευδή», πρόσθεσε ο Πράις.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γκίντεον Σάαρ καλεί τους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ για να γλυτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση
Σύμφωνα με τον «νόμο της επιστροφής» του 1950, κάθε Εβραίος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει και να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.
Ισραήλ