Πολιτική

Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις τηλεοπτικές άδειες

“Όλοι οι σημερινοί καναλάρχες επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την αδειοδότηση των καναλιών, ενώ θα υπάρξουν συμμαχίες ανάμεσά τους”, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα που επικαλείται συνομιλίες του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.  

Σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, ο κ. Φλαμπουράρης “μεταφέρει στους συνομιλητές του ότι θα υπάρξει για τις άδειες διεθνής, διαφανής διαγωνισμός, ότι όλοι οι σημερινοί καναλάρχες επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την αδειοδότηση των καναλιών, ότι θα υπάρξουν συμμαχίες ανάμεσά τους και ότι, τέλος, δεν έδειξε ενδιαφέρον για άδεια ούτε Τούρκος καναλάρχης ούτε Γάλλος ούτε Ρώσος (ολιγάρχης)”.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, η Εκκλησία διαψεύδει ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τηλεοπτική άδεια:
“Απευθύνθηκα στον πλέον αρμόδιο στην Αρχιεπισκοπή για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Στην αρχή έδειξε έκπληξη για τις φήμες αυτές και εν συνεχεία οργή λέγοντας ‘ο Αρχιεπίσκοπος στις κατά καιρούς συνομιλίες που είχε τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με τους υπουργούς ουδέποτε έθεσε τέτοιο θέμα‘. Η Εκκλησία δεν θέλει να εμπλακεί σε αυτή την κατάσταση. Άλλωστε, όπως εξήγησε, μετά βίας συντηρεί οικονομικά το ραδιόφωνό της”, επισημαίνει ο Βηματοδότης.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 13
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4