Κόσμος

Τον έπιασαν να προσπαθεί να βιάσει 8χρονη και τον διαπόμπευσαν! (VIDEO)

Έγκλημα και τιμωρία! Ένας άνδρας επιχείρησε να βιάσει οκτάχρονο κορίτσι. Αλλά τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω, του έβγαλαν τα ρούχα και το διαπόμπευσαν, περιφέροντάς τον γυμνό στους δρόμους!

Συνέβη στο προάστιο Σάντα Μπριζίτα του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή και έχει καταγραφεί σε video. Οι εικόνες του γυμνού άνδρα να περιφέρεται γυμνός, δεμένος με σχοινί έως ότου να παραδοθεί στην αστυνομία.

«Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσουμε» ακούγεται να του φωνάζει ένας άνδρας, ενώ μια γυναίκα ζητά από τους αστυνομικούς να τον… δέσουν πίσω από το περιπολικό!

Για το περιστατικό δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Ούτε αν ευσταθούν οι κατηγορίες κατά του άνδρα που διαπομπεύτηκε γυμνός. Οι κάτοικοι της περιοχής που έκαναν τη “σύλληψη” υποστηρίζουν πως ο άνδρας επιχείρησε να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι.

“Οι κάτοικοι της κοινότητας απένειμαν δικαιοσύνη, όταν πιάσαμε έναν εγκληματία ο οποίος ετοιμαζόταν να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι και τον παραδώσαμε στην αστυνομία, η οποία ελπίζουμε να αποδώσει δικαιοσύνη για το αθώο κορίτσι” έγραψε κάποιος στα social media, ανεβάζοντας υλικό από τη διαπόμπευση του φερόμενου ως δράστη.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS