Κόσμος

Πέθανε ο “προπονητής” του Ρόκι

Ο Τόνι Μπάρτον, ο πρώην μποξέρ που υποδύθηκε τον προπονητή του Απόλο Κριντ σε έξι από τις ταινίες "Ρόκι", πέθανε σε ηλικία 78 ετών μετά από μακρά ασθένεια.

Η αδελφή του Μπάρτον είπε ότι πέθανε την Πέμπτη στην Καλιφόρνια. Τον τελευταίο χρόνο είχε νοσηλευτεί κατ’ επανάληψη αλλά ουδέποτε έλαβε μια επίσημη διάγνωση για την ασθένεια από την οποία έπασχε, ανέφερε ο ιστότοπος MLive.com.

Ο Τόνι Μπάρτον ήταν ένας από τους ελάχιστους ηθοποιούς που συμμετείχαν σχεδόν σε όλες τις ταινίες της σειράς “Ρόκι” με πρωταγωνιστή τον Σταλόνε στον ρόλο του πυγμάχου Ρόκι Μπαλμπόα. Υποδυόταν τον “Ντιουκ”, τον προπονητή του Απόλο Κριντ, του “αντιπάλου” του Ρόκι από το 1976 μέχρι το 2006. Δεν εμφανίστηκε όμως στην ταινία “Κριντ”, για την οποία ο Σταλόνε είναι υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Ο ηθοποιός βασίστηκε για την ερμηνεία του στην εμπειρία που είχε αποκτήσει ως επαγγελματίας πυγμάχος. Το 1988 είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη ότι εξέτισε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για ληστεία και ότι άρχισε να ενδιαφέρεται για την ηθοποιία ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

Ο Μπάρτον, που καταγόταν από το Φλιντ του Μίσιγκαν, είχε παίξει σε πολλές άλλες ταινίες, όπως στη “Λάμψη” με τον Τζακ Νίκολσον αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει την ιδιοκτήτρια του μπαρ να φεύγει με την ταμειακή αγκαλιά λίγο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά
Όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, υπάρχει ένα βίντεο και φέρεται να δείχνει την ιδιοκτήτρια του μπαρ Constellation, Τζέσικα Μορέτι, να τρέπεται σε φυγή λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η φωτιά με τα έσοδα της ημέρας
Αποτελέσματα της πυρκαγιάς και της έκρηξης που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της γιορτής της Πρωτοχρονιάς στο μπαρ «Le Constellation» στο Crans-Montana
Το Ιράν προειδοποιεί διαδηλωτές ενώ «βλέπει» ξένους πράκτορες και μισθοφόρους πίσω από τις κινητοποιήσεις
Το Ιράν εκτέλεσε άνδρα που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ της Μοσάντ ενώ η Αυστραλία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω της τεταμένης κατάστασης
Ιράν