Πολιτική

Οργή από τη Θεανώ Φωτίου στη Βουλή: “Δεν θα σας περάσει”

«Ζούμε σήμερα στην Βουλή, από την αντιπολίτευση αυτό που ζούμε και από τα ΜΜΕ , το φαινόμενο του καθρέφτη, όπου αντιστρέφει την πραγματικότητα…» ανέφερε η Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο νομοσχέδιο «επιτάχυνση του Κυβερνητικού έργου» στην Ολομέλεια.

Η κα Θεανώ Φωτίου με ιερά οργή ανέφερε πως «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη κάνει τα άσπρα – μαύρα και από δίπλα η Δημοκρατική Συμπαράταξη…» και «ξεσπάθωσε» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν παραδώσατε, στο υπουργείο βρήκαμε το “τίποτα”! Δεν είχατε σχεδιάσει και δεν είχατε κάνει το “τίποτα” με τα ΕΣΠΑ για τις Δομές.

Όλα τα αφήνατε να φτάσουν στη λήξη του Προγράμματος του ΕΣΠΑ και λίγο πριν λήξουν τα δίνατε στους δικούς σας…. Έτσι τα φάγατε με τους δικούς σας τα ΕΣΠΑ…. Εσείς δεν νοιασθήκατε ποτέ για τις Δομές.

Αυτό που περάσατε στα ΜΜΕ, επειδή τα ελέγχεται είναι ότι εμείς αφήσαμε απλήρωτους τους εργαζόμενους. Απλήρωτους τους αφήσατε εσείς και εμείς τώρα τους τα δίνουμε τα χρήματά τους μέσα από τα προγράμματα που τους εξασφαλίσαμε… Εδώ ταιριάζει και ισχύει ότι “εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…” αλλά δεν θα σας αφήσουμε “ το βόδι”… Δεν σχεδιάσετε τίποτα…».

Και κατέληξε την ομιλία της λέγοντας « Δεν θα σας περάσει.. όσο και εάν αντιστρέφετε την αλήθεια , δεν πρόκειται να σας περάσει… οι πολίτες, ξέρουν ποιοι του έδωσαν την κάρτα σίτισης … Δεν θα σας περάσει…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4