Αθλητικά

Παίζει ο Σπανούλης με Λαμποράλ

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από δύο βδομάδες απουσίας, λόγω τενοντίτιδας στο αριστερό του γόνατο.

Ο “κάπτεν” ξεπέρασε το πρόβλημα και σήμερα θα είναι στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα (21:45). Αυτό αποφάσισε σήμερα της αναμέτρησης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
 

Ωστόσο, ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γιώργο Πρίντεζη, Ματ Λοτζέσκι και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι δύο πρώτοι είναι καλά, αποθεραπεύτηκαν και έχουν μπει σε πρόγραμμα ξεκούρασης. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και δεν μπορεί να παίξει.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα