Ελλάδα

Συνελήφθη παιδόφιλος στον Πειραιά

Συνελήφθη, σε περιοχή του Πειραιά, 33χρονος παιδόφιλος που αποπλανούσε παιδιά κατ΄ εξακολούθηση. 

Ο δράστης την περασμένη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έκανε ασελγείς πράξεις σε 14χρονη, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να τη δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό για να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Την επόμενη ημέρα έγινε αντιληπτός στο ίδιο σημείο, από διερχόμενους και προσήχθη από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.
Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος είχε προβεί κατ΄ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της 14χρονης, καθώς και σε άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 9 και 10 ετών, στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9