Πολιτική

Το… deja vu του Κυριάκου Μητσοτάκη πάνω στο F-16! – Φωτογραφία

Ο Κυριάκος... ξαναζεί τη στιγμή! Στην 115 Πτέρυγα Μάχης βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στις εκδηλώσεις για την εορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Ο ίδιος ανέβηκε σε ένα F-16 κι έπαθε ένα... deja vu!
 

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια σύνθεση φωτογραφιών. Και στις δύο απεικονίζεται ο ίδιος πάνω σε F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Μόνο που η πρώτη έχει τραβηχτεί το 1991, άνευ κοστουμιού και γραβάτας!

 «24 χρόνια μετά σε ένα F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Σήμερα από την 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους υπηρετούν την Πατρίδα με αυτοθυσία. Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία. Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης