Πολιτική

Φαραντούρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε 3 αρχηγούς, εγώ δεν άλλαξα τις θέσεις μου»

«Δεν είναι αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίπαλος είναι τα προβλήματα και αυτός που τα δημιουργεί», πρόσθεσε ο Νίκος Φαραντούρης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την προσχώρηση στο ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Φαραντούρης σημειώνοντας ότι ενώνει κι εκείνος τις δυνάμεις του για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, με στόχο μια πολιτική αλλαγή που επείγει στη χώρα.

Ο Νίκος Φαραντούρης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΙ απάντησε στους επικριτές του που τον χαρακτηρίζουν γυρολόγο. «Μπήκα στην πολιτική πριν από 3 χρόνια και έχω υπάρξει μέλος μόνο ενός κόμματος».

«Πριν από 5 μήνες, στις 9 Δεκεμβρίου, διοργάνωσα με την τότε πρόεδρο του Συλλόγου των Τεμπών μια θεσμική εκδήλωση και τη συμμετοχή ευρωβουλευτών από διάφορες ομάδες και καθηγητών πανεπιστημίου για το άρθρο 86. Τότε είχαν σπεύσει πολλοί να προεξοφλήσουν τη συμμετοχή μου σε κινήματα και κόμματα», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας για τις φήμες περί συμμετοχής του στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού. «Είχα πει καλωσορίζω οποιοδήποτε πολιτικό εγχείρημα από όπου κι αν προέρχεται και ότι δεν σκοπεύω να κατέβω στις εθνικές εκλογές, γιατί είμαι ευρωβουλευτής».

«Τα ίδια που έλεγα και τότε, λέω και τώρα. Τίποτα δεν άλλαξε ούτε κεραία σε αυτά που έχω πει. Παραμένω συνεπής, άλλοι άλλαξαν», πρόσθεσε. Στον χαρακτηρισμό ότι είναι γυρολόγος είπε: «Η κ. Γιαννακοπούλου ήδη με καλωσόρισε στο ΠΑΣΟΚ. Αισθάνομαι ότι είμαι σε έναν χώρο που με έχει καλωσορίσει θερμά, αρχής γενομένης από την παρουσία μου στο Συνέδριο. Μπήκα στην πολιτική πριν από 3 χρόνια και έχω υπάρξει μέλος μόνο ενός κόμματος. Αυτό το κόμμα άλλαξε 3 αρχηγούς, εγώ δεν άλλαξα τις θέσεις μου. Δεν είναι αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίπαλος είναι τα προβλήματα και αυτός που τα δημιουργεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού