Lifestyle

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Selena Gomez: “Κάνω χημειοθεραπείες”

Το πρόβλημα υγείας της νεαρής τραγουδίστριας... Δείτε τι δήλωσε η Selena Gomez.

“Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό”, αποκάλυψε στο περιοδικό Billboard η Selena Gomez βάζοντας τέλος σε όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία δυο χρόνια για τη ζωή της. Η νεαρή τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος του Justin Bieber μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και εξομολογήθηκε πως αναγκάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες γιατί πάσχει από λύκο!
 
Λόγω της ασθένειάς της, η 23χρονη ακύρωσε σειρά συναυλιών τον Δεκέμβριο του 2013. Τότε διάφορα δημοσιεύματα την ήθελαν είτε να πάσχει από κατάθλιψη λόγω της ερωτικής απογοήτευσης από τον Justin Bieber, είτε να έχει μπλέξει με αλκοόλ. Και ακολούθησαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για την εμφάνισή της και τα κιλά που είχε πάρει. “Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να πως σε όσους τα έγραφαν αυτά “δεν έχετε ιδέα”! Κάνω χημειοθεραπείες ”, αναφέρει χαρακτηριστικά λέγοντας πώς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να νιώσει άνετα ξανά. 
Ο λύκος είναι ένα χρόνιο, υποτροπιάζον, αυτοάνοσο νόσημα, που μπορεί να αποβεί ακόμα και θανατηφόρο. Αλλά, ευτυχώς, η Selena το εντόπισε νωρίς και ελπίζει με την κατάλληλη θεραπεία να πάνε όλα καλά!
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Κωστόπουλος: «Θα έπρεπε να είμαι λίγο καλύτερος σύζυγος»
«Απέκτησα και πολύ πλούσιους φίλουν που θέλουν γύρω τους κάτι τυπάκια σαν εμένα. Αυτοί είναι που χάθηκαν από την πρώτη μέρα – μάλλον δεν θα διάβασαν ποτέ ότι έπαθα ζημιά», αποκάλυψε ακόμα ο πρώην εκδότης
Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος 5
«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει απομονωθεί, τα κρατάει μέσα του, θα σκάσει κι αυτός», είπε ο πρώην μπασίστας του
«Από τη μέρα που αρρώστησε η Κίλι, κάθε μέρα ήμασταν εκεί. Μιλούσαμε στο κινητό μέχρι πριν έξι - επτά μήνες, μιλούσαμε. Μετά δεν καταλάβαινα τι έλεγε», εξομολογήθηκε ακόμα
Νότης Σφακιανάκης