Κόσμος

Τραυματίες δύο φωτορεπόρτερ από αδέσποτα πυρά στη Γάζα!

Δύο ανεξάρτητοι Παλαιστίνιοι φωτορεπόρτερ τραυματίστηκαν από σφαίρες κατά τη διάρκεια μιας κηδείας σήμερα το πρωί στη Λωρίδα της Γάζας. Η πληροφορία έγινε γνωστή από νοσοκομειακές πηγές.

Ο Άσραφ Άμπου Άμρα και ο Μάτζντι Καρίκε τραυματίστηκαν όταν ένοπλοι Παλαιστίνιοι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, κατά τη διάρκεια της κηδείας του Άχμεντ αλ Σέρχι, ο οποίος σκοτώθηκε την Τρίτη από τον ισραηλινό στρατό σε συγκρούσεις κοντά στον φράχτη ασφαλείας. Αυτό ανέφεραν πηγές του νοσοκομείου των Μαρτύρων του Αλ Άκσα στο Ντέιρ αλ Μπάλα, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

Τα στοιχεία του δράστη δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα

Ο Άμρα χειρουργήθηκε στο χέρι ενώ ο συνάδελφός του νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές.

Φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που ήταν παρόντες στην κηδεία είπαν ότι ρίχθηκαν πολλοί πυροβολισμοί στον αέρα και ότι τραυματίστηκαν άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα και γύρω από το σπίτι της οικογένειας του Σέρχι.

Στο μεταξύ, μια Ισραηλινή στρατιωτίνα τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Άνταμ, έναν εβραϊκό οικισμό στα ανατολικά της Ραμάλας, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ισραήλ.

Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικούς ενώ συνελήφθη ένας άλλος “τρομοκράτης”, όπως τον χαρακτηρίζουν οι αρχές, που θεωρείται συνεργός του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισπανία: Ο επίσκοπος του Κάντιθ υπό έρευνα του Βατικανού για κακοποίηση ανηλίκου – Παρέμεινε στη θέση του για 4 μήνες μετά την καταγγελία
Το Βατικανό άνοιξε έρευνα σε βάρος του επισκόπου Κάντιθ, Ραφαέλ Θορνόθα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν ανήλικο τη δεκαετία του 1990
Ο επίσκοπος Ραφαέλ Ζορνόζα κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας στο Κάντιθ
Γαλλία: Συναγερμός μετά την πτήση ύποπτων drones πάνω από φάλαγγα αρμάτων Leclerc
Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν έρευνα μετά την πτήση ύποπτων drones πάνω από ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων μια μονάδα παραγωγής πυρίτιδας και μια φάλαγγα αρμάτων μάχης Leclerc
Ένα γαλλικό άρμα μάχης Leclerc
Βατικανό: Ο Ιησούς δεν εμφανίστηκε σε μικρή πόλη στη Γαλλία – Ο πάπας Λέων βάζει τέλος σε «μύθο» δεκαετιών
Το Βατικανό έβαλε επισήμως τέλος στις φερόμενες εμφανίσεις του Ιησού στο Ντοζουλέ, στη βόρεια Γαλλία, τονίζοντας ότι αυτές οι αφηγήσεις δεν πρέπει να θεωρούνται αυθεντικές από τους καθολικούς πιστούς
Ο Πάπας Λέων