Πολιτική

Εκλογές 2015 – Λαφαζάνης κατά Παυλόπουλου: Είσαι εντολοδόχος

''Για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές και μάλιστα Αυγουστιάτικα, με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Παυλόπουλος έδρασε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης'' αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Π. Λαφαζάνης εξαπέλυσε την επίθεση που είχε προαναγγείλει κατά του Π. Παυλόπουλου για την ημερομηνία των εκλογών.

Η Λαϊκή Ενότητα χαρακτηρίζει ως εντολοδόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

”Για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές και μάλιστα Αυγουστιάτικα, με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδρασε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης και δεν ανταποκρίθηκε στις προτάσεις της Λαϊκής Ενότητας και του προέδρου της Παν. Λαφαζάνη για σύγκληση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών με φυσική παρουσία όλων των προέδρων των κομμάτων, και για εκλογές το νωρίτερο στις 27 Σεπτέμβρη”.
Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτούργησε αποκλειστικά με βάση το συμφέρον της συγκυβέρνησης του εναπομείναντος νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, που ως στόχο είχαν τις εκλογές fast track ώστε να κρύψουν κάτω από το χαλί τις επιπτώσεις των μέτρων του νέου μνημονίου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1