Πολιτική

Γλέζος κατά Τσίπρα: Αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου

- Δήλωση - παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου με σκληρές εκφράσεις για την κυβέρνηση
- Ζητεί: "Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση"
- Καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να "συνέλθει"

Με μια σκληρή δήλωση ο Μανώλης Γλέζος παίρνει θέση για την υιοθέτηση του Μνημονίου και την επερχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γλέζος με την δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα “Ενεργοί Πολίτες”, κάνει λόγο για  «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου».

Επίσης, ζητεί να μην γίνει η κυβέρνηση της Αριστεράς μια εφταμηνίτικη παρένθεση και ζητεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή από τον Αλέξη Τσίπρα να «Σταματήσει να βιάζει τις συνειδήσεις, να σταματήσει να διαγράφει και να καταστρέφει τις ελπίδες και τα οράματα».

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΛΕΖΟΥ:

“Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση

Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί,βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.
Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

17 Αυγούστου 2015».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 12
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28
Μέτρα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια ανακοινώνει η υπουργός Παιδείας: Οι «ποινές» σε «ταραχοποιούς» φοιτητές και σε πρυτανικές αρχές που δεν εφαρμόζουν τους νόμους
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει νέα μέτρα και να προβεί και σε βελτιώσεις σε νομοθετήματα που είχε φέρει ως σήμερα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια
Αμφιθέατρο πανεπιστημίου