Πολιτική

Γεροβασίλη: Θα πάμε σε εκλογές όταν χρειαστεί – Αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

«Με ευρύ δημοκρατικό και συλλογικό διάλογο θα δούμε πως θα πορευτούμε. Ενδεχομένως να πάμε σε εκλογές όταν χρειαστεί», δήλωσε στον Alpha 989 η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ωστόσο ότι «αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι χρήσιμες, προέχει να επιστρέψει η χώρα σε μια σχετική κανονικότητα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για δύο διαφορετικές τάσεις εντός του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν από πάντα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως αρμόζει θα συζητηθούν αυτά τα ζητήματα» ενώ παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «πιθανόν το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι εμείς. Αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δυο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό».

«Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος» πρόσθεσε.

Πάντως, η κα. Γεροβασίλη δεν απέκλεισε να είναι μεγαλύτερη η στήριξη στην κυβέρνηση στην αποψινή ψηφοφορία λέγοντας «τα πράγματα είναι καλύτερα από την προηγούμενη».

Ερωτηθείσα για την στάση της κα.Κωνσταντοπούλου απάντησε: «δεν είμαι εγώ που θα κάνω συστάσεις για το ποιος θα αναλάβει πρωτοβουλία. Πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία πάντως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 12
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28
Μέτρα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια ανακοινώνει η υπουργός Παιδείας: Οι «ποινές» σε «ταραχοποιούς» φοιτητές και σε πρυτανικές αρχές που δεν εφαρμόζουν τους νόμους
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει νέα μέτρα και να προβεί και σε βελτιώσεις σε νομοθετήματα που είχε φέρει ως σήμερα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια
Αμφιθέατρο πανεπιστημίου