Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη (09/07/2015)

Αίθριος ο καιρός και σήμερα Πέμπτη (09/07/2015) σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τη θερμοκρασία στην Αττική να φθάνει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάσει κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη: Γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 και κατά τόπους τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα και τοπικά 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα φτάσεις τους 36 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 και πιθανόν κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος ο καιρός με ανέμους δυτικούς βορειοδυτικούς εντάσεως 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικου στη Θεσσαλονίκη λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στην Ηλιούπολη
Ο υπουργός υγείας διευκρίνισε πως έδωσε εντολή στις παιδοψυχιατρικές κλινικές του ΕΣΥ να μείνουν σε εγρήγορση καθώς υπάρχουν αυξημένα περιστατικά απόπειρας αυτοκτονίας σε ανήλικους
Ασθενοφόρο
Έρχονται 500 τεστ φυματίωσης στην Ηλεία για την ιχνηλάτηση εργατών γης μετά τα θετικά κρούσματα - Ζητούν μέτρα οι φορείς
Η πλειονότητα των εργατών ζουν σε παραπήγματα και πρόχειρους καταυλισμούς από νάιλον χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο και καθαρό νερό, χωρίς στοιχειώδεις χώρους υγιεινής και αποχέτευσης
Εργάτες μαζεύουν φράουλες