Κόσμος

Ραχόι: Ναι, στη βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά…

Προ ενός αδιεξόδου για όλους βρίσκεται η Ευρώπη, σύμφωνα με τον Ισπανό Πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι που κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαπραγματευτεί για την άρση αυτού του αδιεξόδου. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο Ισπανός Πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ της οικονομικής υποστήριξης της Ελλάδας αλλά όχι χωρίς «υπευθυνότητα» και μεταρρυθμίσεις από την πλευρά της Αθήνας.

Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Telecinco χθες τη νύχτα ο Ραχόι είπε χαρακτηριστικά πως “αυτό που μετράει είναι να γνωρίζει η Ελλάδα ότι είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε. Ωστόσο, το κλειδί είναι να εφαρμοστούν μεταρρυθμίσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε αντάλλαγμα”.

Όπως επισήμανε, “η απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας δεν αφορά μόνο την ίδια τη χρεωμένη χώρα αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16 1