Πολιτική

Τσίπρας: Έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου – Σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε δέκα λεπτά πριν από τις οκτώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου και αναμένεται να έχει συνεργασία με στενούς του συνεργάτες και κυβερνητικά στελέχη.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να καλέσει υπουργούς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα, ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις τελευταίες εξελίξεις έγινε στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το γεγονός ότι η κυβερνητική αντιπροσωπεία δεν είχε επιστρέψει στην Αθήνα επηρέασε την ουσία της συζήτησης σχετικά με τα επόμενα βήματα στην διαπραγμάτευση.

Έτσι, σύμφωνα με κομματικές πηγές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας περιορίστηκαν στην ανάλυση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, σημειώνοντας με θετικό τόνο τις παρεμβάσεις της Γαλλίας.

Στην ΠΓ εκφράστηκε δυσφορία για την οξύτητα των δηλώσεων από αξιωματούχους της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι πιθανό να συνεδριάσει εκ νέου αύριο η ΠΓ με την συμμετοχή και του πρωθυπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1