Όπως αναφέρει το Eurohoops, ο Ντάνιελ Χάκετ είναι προ των πυλών των «ερυθρόλευκων», με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων.
Από πλευράς Ολυμπιακού τονίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία, ωστόσο ο παίκτης ενδιαφέρει την ομάδα. Στην Αμερική θα βρεθεί την Παρασκευή ο Σφαιρόπουλος, ώστε να τσεκάρει και άλλους στόχους.
Ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο τη φετινή σεζόν, και ψάχτηκε για NBA, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην Ευρώπη για μία ακόμη φορά.
Ο Χάκετ θα αγωνιστεί, μάλιστα, με την Εθνική Ιταλίας (έχει πάρει υπηκοότητα) στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Πρόκειται για χαρακτήρα πολύ ιδιαίτερο και εκρηκτικό, εξίσου εκρηκτικός όμως είναι κι εντός παρκέ. Παίκτης πολύ ολοκληρωμένος, που προσφέρει και στις δύο πλευρές του παρκέ, όμως έχει και αρκετά εξωαγωνιστικά… κουσούρια.
Τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43.