Κόσμος

Τελευταία πράξη του δράματος για την κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της Γουίτνι Χιούστον, μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο, πέντε μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, ανακοίνωσε χθες η οικογένειά της.

Η οικογένεια, μάλιστα κατέθεσε αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της διεκδικώντας αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 22χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου έχοντας βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της σε προάστιο της Ατλάντα των ΗΠΑ. Οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάστασή της αλλά φέρεται ότι έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία κι ότι μετά το περιστατικό υποστηρίζεται μηχανικά.

“Παρά τη σημαντική ιατρική φροντίδα σε διάφορα ιδρύματα, η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνέχισε να επιδεινώνεται. Από σήμερα θα νοσηλεύεται σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. (Η Μπόμπι Κριστίνα) βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού”, αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Πατ Χιούστον, την θεία της Μπόμπι Κριστίνα, εκ μέρους της οικογενείας.

Η Μπόμπι Κριστίνα είναι κόρη της Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή της R&B Μπόμπι Μπράουν.

Η μητέρα της είχε επίσης βρεθεί αναίσθητη μέσα σε μπανιέρα ξενοδοχείου του Μπέβερλι Χιλς τον Φεβρουάριο του 2012.
Η Μπόμπι Κριστίνα, η οποία κληρονόμησε την περιουσία της μητέρας της, βρέθηκε αναίσθητη τον Ιανουάριο από τον σύντροφό της Νικ Γκόρντον και έναν φίλο του.

Ο Γκόρντον κατηγορείται ότι προκάλεσε απειλητικά για τη ζωή της τραύματα στην Μπόμπι Κριστίνα και ότι αφαίρεσε ποσά από τον τραπεζικό της λογαριασμό όσο εκείνη βρισκόταν σε κώμα.
Στην αγωγή που κατέθεσε, η οικογένειά της υποστηρίζει ότι στις 31 Ιανουαρίου η Μπόμπι Κριστίνα καυγάδισε με τον Γκόρντον κι αργότερα βρέθηκε “αναίσθητη και πεσμένη μπρόμυτα μέσα στη μπανιέρα, με το στόμα πρησμένο και με σπασμένο ένα δόντι”.

Ο Γκόρντον ανατράφηκε ουσιαστικά από την Γουίντι Χιούστον κι ήταν ανεπίσημα θετός γιος της. Ξεκίνησε να βγαίνει με την Μπόμπι Κριστίνα μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας. Στην αγωγή αναφέρεται ότι χτυπούσε την Μπόμπι Κριστίνα κι επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο της μεγάλης κληρονομιάς της.

“Ακόμη και μετά την μεταφορά της Μπράουν στο νοσοκομείο κι ενώ βρισκόταν σε κώμα, ο Γκόρντον απέκτησε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της και αφαίρεσε 11.000 δολάρια”, αναφέρεται στην αγωγή. Τον Φεβρουάριο, η οικογένεια απαγόρευσε στον Γκόρντον να επισκέπτεται την Μπόμπι Κριστίνα στο νοσοκομείο.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρέμεινε εγκλωβισμένος πίσω από καταρράκτη της Καλιφόρνια για 2 ημέρες: Δείτε βίντεο από τη δραματική διάσωσή του
Το ερμητικό νερό έσπασε το σχοινί του 46χρονου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε σπηλιά πίσω από τον καταρράκτη - «Πρόκειται για εκπληκτική ιστορία επιβίωσης»
Καταρράκτης
Στις 20:00 η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι - Το πρόγραμμα των σημερινών συναντήσεων στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντήσει κατ' ιδίαν τον Ζελένσκι και στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες που συνόδευσαν τον Ουκρανό πρόεδρο στην Ουάσινγκτον
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Γιατί ο Πούτιν έχει «εμμονή» με το Ντονμπάς: Ο ρόλος της περιοχής στον τερματισμό του πολέμου και το όραμα του Ρώσου
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθεί να ελέγξει το Ντονμπάς από το 2014 - Η περιοχή υπήρξε το πεδίο των πιο αιματηρών μαχών του πολέμου και αποτελεί το κύριο επίκεντρο της επίθεσης της Ρωσίας
Βλάντιμιρ Πούτιν 2
Τραμπ πριν τη συνάντηση με Ζελένκι και Ευρωπαίους: «Δεν πρόκειται να ανακτηθεί η Κριμαία ούτε να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Στις 20:00 η συνάντηση των 2 ηγετών - Τι ώρα θα ξεκινήσει η σύνοδος με τους Ευρωπαίους ηγέτες - Η πρώτη ανάρτηση του Ζελένσκι αφού έφτασε στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
5
Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ στο πλευρό του Ζελένσκι: Οι ελπίδες, οι πιέσεις και τα διαπραγματευτικά «όπλα» στη συνάντηση με τον Τραμπ
Ο Ζελένσκι αναμένεται να δεχτεί πιέσεις από τον Τραμπ να αποδεχτεί τη συμφωνία που πρότεινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή κατά τη συνάντησή τους στην Αλάσκα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι 12