Πολιτική

Νεα σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Στουρνάρα

Αποκλειστικές πληροφορίες του Κάλχα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, καθότι ιδίοις όμμασι παρακολούθησε σύναξη και συζήτηση ΣΥΡΙΖΑίων στελεχών με επικεφαλής την Πρόεδρο Ζωή και θέμα πως θα βασανίσουν το Γιάννη Στουρνάρα
Δεν θα σας αποκαλύψω ούτε ποιοι συμμετείχαν, ούτε τον τρόπο που παρακολούθησα τη συνάθροιση των αντιστουρναρικών στελεχών, γιατί δεν θέλω να μάθουν πως τους παρακολουθώ.

Στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να τον τιμωρήσουν. Μα, τον τιμωρώ είπε η Πρόεδρος Ζωή, του ζήτησα να ξαναφέρει την έκθεση γραπτή.

-Αυτό δεν είναι τίποτα πετάχτηκε κάποιος. Να τη φέρει χειρόγραφη.

-Ωωωω καλό, καλό αναφώνησαν ενθουσιασμένοι.

-Εγώ θα πρότεινα να τη γράψει σε πάπυρο και μάλιστα με μελάνι και φτερό κότας, είπε ένας άλλος.

-Μήπως με χήνας θα ήταν πιο δύσκολο και οδυνηρό;

-Μα τί λέτε τώρα θα σας πως εγώ πως να τη γράψει την έκθεση, πετάχτηκε ένας χοντρούλης με σατανικό χαμόγελο και πεταχτό τσουλούφι. Να τη σκαλίσει πάνω σε πέτρα.

-Μπράβο, μπράβο ακούστηκε από την ομήγυρη και ακολούθησαν συνθήματα που δεν τα διέκρινα καλά, γιατί εκείνη στιγμή είχε παράσιτα, αλλά κάτι ξεχώρισα περί περί πρώτης φοράς. Και σκέφτηκα: Σιγά τα λάχανα. Χρόνια και χρόνια πριν από την εποχή του τρωικού πολέμου στην πέτρα έγραφαν οι άνθρωποι.

Κι΄ εκεί που ετοιμαζόντουσαν να φύγουν η Πρόεδρος Ζωή πέταξε την τελευταία λέξη.

Θα του ζητήσω να τη γράψει όχι πάνω σε οποιαδήποτε πέτρα, αλλά σε στουρναρόπετρα…είπε με εκείνο το ξεχωριστό της χαμόγελο και το βλέμμα που σκοτώνει.

Κι΄ ένας θαυμασμός άστραψε στα μάτια των παρευρισκομένων για τη φαεινή της Προέδρου Ζωής.
Ε, είδατε , καυτό, καυτό ρεπορτάζ και αποκαλυπτικό σας έχω σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78