Πολιτική

Εκλογές 2015 – Το πρόγραμμα της πρωθυπουργού το τελευταίο 48ωρο

Mε τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη, θα συναντηθεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Σάββατο 19/9, στις 11.00, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός έχει προσκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και φορέων της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της υπηρεσιακής κυβέρνησης για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 9
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 47