Αθλητικά

Το εκπληκτικό τρολάρισμα του Σαν Μαρίνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το Σαν Μαρίνο πέτυχε το πρώτο του εκτός έδρας γκολ μετά το μακρινό 2001 και η χαρά των ανθρώπων της ομοσπονδίας ήταν τέτοια, που συνέκριναν την επίδοση της ομάδας με αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Σεπτέμβριο

Το Σαν Μαρίνο σκόραρε για πρώτη φορά εκτός έδρας μετά από 14 χρόνια και μπορεί να μην κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στη Λιθουανία, αλλά το γκολ του Ματέο Βιταϊόλι πανηγύρισε έξαλλα.

Η χαρά στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ήταν τέτοια, που επέλεξε να το πανηγυρίσει με τον δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα, “τρόλαρε” τον Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέσα στον Σεπτέμβριο να βρει δίχτυα με τις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα