Ελλάδα

Οι 300 του Λεωνίδα… βολτάρουν στο Σύνταγμα – ΦΩΤΟ

Σκηνικό απο τη μάχη των Θερμοπυλών θύμησε το μεσημέρι το Σύνταγμα με τους οδηγούς να βλέπουν έκπληκτοι τους Σπαρτιάτες πολεμιστές και ιέρειες αρχαιοελληνικού ναού να διασχίζουν την οδό Αμαλίας.

Οι άνδρες «πολεμιστές», φορώντας περικεφαλαίες και τη σπαρτιατική πανοπλία με το δόρυ, συνόδευσαν τις γυναίκες με τα στεφάνια μέχρι τους Στύλους του Ολυμπίου Διός όπου φωτογραφήθηκαν με τους τουρίστες.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια «μηχανή του χρόνου» αλλά για ένα διαφημιστικό τρικ προκειμένου οι ξένοι επισκέπτες της πρωτεύουσας να ξεναγούνται στα αρχαία μνημεία σε ένα κλίμα που θυμίζει την κλασική Αθήνα του Περικλή.

Οι τουρίστες φάνηκαν να το διασκεδάζουν ενώ οι «300» του Λεωνίδα μετά τη φωτογράφιση περπάτησαν στο κέντρο της πόλης κεντρίζοντας τα βλέμματα οδηγών και περαστικών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ; ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλοι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της σπείρας με τον youtuber ιερέα που διακινούσε ναρκωτικά: Τα «μακαρόνια», το «κεράκι» και η «γλάστρα»
Μέσα στις συνομιλίες αναφέρονται ύβρεις, αναφορές για ναρκωτικά που κρύβονται σε ιερούς ναούς, αλλά και τσακωμοί για τις δοσοληψίες ναρκωτικών
Ο ιερέας διατηρεί κανάλι στο YouTube 19
ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις στην ΕΕ στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη
Η Ελλάδα έχει ήδη καταρτίσει και εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική που δίνει έμφαση σε τομείς όπως η υγεία, ο πολιτισμός, ο τουρισμός και η βιωσιμότητα
digital transformation. AI data. innovations and technology.