Πολιτική

Εκλογές 2015 – Η Λίνα και το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Περισσότερο με βίντεο κλιπ παρά με προεκλογικό σποτ μοιάζει το νέο... videaκι της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο "στοχοποιείται" ο Αλέξης Τσίπρας και πρωταγωνιστεί η... Λίνα, ιδιωτική υπάλληλος.

Ακόμη ένα νέο σποτ με τίτλο “Μία μέρα στη ζωή της Λίνας, ιδιωτικής υπαλλήλου” έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Η Λίνα ξυπνάει το πρωί και ακούει τον Αλέξη Τσίπρα από την τηλεόραση να λέει πως “το μνημόνιο επαναλαμβάνω δεν υπάρχει”. Παίρνει την τσάντα της, βγαίνει από το σπίτι και μπαίνει στο αυτοκίνητό της.

Στον δρόμο για τη δουλειά, σταματάει να γεμίσει με βενζίνη το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της με μόλις… 5 ευρώ. Δυναμώνει την ένταση στο ραδιόφωνο και ακούει πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να λέει πως “αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ψηφίσει ένα νέο μνημόνιο”.

Το πλάνο αλλάζει και η Λίνα σταματάει έξω από ένα μαγαζί με τηλεοράσεις που κλείνει και ξεπουλάει. Στις οθόνες βλέπουμε την ψήφιση του μνημονίου στη Βουλή και ακούγεται το εξής: “Α’ Αθηνών Τσίπρας Αλέξιος, Ναι”. Ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει το μνημόνιο.

Στη συνέχεια η Λίνα μπαίνει στο γραφείο της, βλέπει συναδέλφους της να αποχωρούν γιατί έχουν απολυθεί, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να μιλάει για πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας.

“Δεν γίνεται έτσι. Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά”, καταλήγει το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο
Άρση ασυλίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης - «Προκύπτει έμμεσα το όνομά μου»
«Από τη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ προκύπτει με σαφήνεια ότι δεν υφίσταται καμία ένδειξη τέλεσης οποιασδήποτε παράνομης πράξης εκ μέρους μου», αναφέρει σε δήλωσή του
Ο βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη: Οι 3 αποφάσεις για τα «γαλάζια» στελέχη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
«Ζωηρές» παραμένουν και οι εισηγήσεις για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο η εισήγηση που αυτή τη στιγμή φέρεται να «κερδίζει» περισσότερο «έδαφος» είναι οι κάλπες να στηθούν αμέσως μετά τη ΔΕΘ, το φθινόπωρο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ 35
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας