Πολιτική

Εκλογές 2015 – Capital controls: Δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση για τους υποψήφιους βουλευτές

Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας αναφέρουν πως δεν θα εξαιρεθούν από τα capital controls οι υποψήφιοι βουλευτές ενόψει των εκλογών.

“Για τους υποψήφιους βουλευτές ισχύουν τα ίδια όπως και για τους υπόλοιπους πολίτες σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές. Ούτε προνόμια ούτε διευκολύνσεις – δεν υπάρχει χαλάρωση των capital controls σε σχέση με τους υποψήφιους βουλευτές, απλώς δίνεται η δυνατότητα ανοίγματος ειδικού προσωρινού λογαριασμού 2 εβδομάδες για τη διευκόλυνση της κίνησής τους κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου”.

Αυτό δήλωσαν σήμερα το πρωί κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας ενώ το μεσημέρι αναμένονται να υπάρξουν περισσότερες διευκρινίσεις από τον υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη.

Όπως έχει γράψει από χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ το υπουργείο έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών στο πλαίσιο των τραπεζικών περιορισμών.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16