Κόσμος

Συντηρητικός… στη θεωρία! “Μεθύστακας” υποψήφιος γλείφει το στήθος γυναίκας (ΦΩΤΟ)

Ένας υποψήφιος του κόμματος των Συντηρητικών, του οποίου ηγείται ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έχει πάει την επιστήμη της προεκλογικής εκστρατείας σε διαφορετικά, πρωτόγνωρα επίπεδα.

Οι εκλογές πλησιάζουν στην Μεγάλη Βρετανία και η χώρα βρίσκεται σε “κόκκινο πυρετό”.

Αυτός ο υποψήφιος όμως, σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ο λόγος για τον Liam Marshall – Ascough, ο οποίος που κατεβαίνει για βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Stoke-on-Trent, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “κάστρο” για τους Εργατικούς, αφού το 2010 το κόμμα των Εργατικών είχε ισχυρή πλειοψηφία.

Ας πάμε όμως στα… “σημαντικά”. Μία φωτογραφία δείχνει τον εν λόγω υποψήφιο να γλείφει το στήθος μίας φίλης του και ο ίδιος υπερασπίζεται τον εαυτό του -και κατ΄ επέκταση την υποψηφιότητά του- λέγοντας πως η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία βραδυνή έξοδο με φίλους και τον δείχνει να συμπεριφέρεται φυσιολογικά, σαν ένας κοινωνικός άνθρωπος.

Σημείο – κλειδί; Ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ομοφυλόφιλος και κάτω από αυτή την φωτογραφία που έχει στον λογαριασμό του στο Facebook, ένας φίλος του τον σχολιάζει “μεθύστακα” (σ.σ. drunco είναι η λέξεη που χρησιμοποιεί).

Ο κ. Marshall-Ascough επιμένει πως οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν και τον δείχνουν απλά να περνάει καλά με φίλους, κάτι που δεν υπονομεύει την ικανότητά του να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του βουλευτού.

Συνδέει μάλιστα αυτή την φωτογραφία με την ικανότητά του να αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους, κάτι που όπως λέει ο ίδιος είναι απαραίτητο να έχει κάθε πολιτικός.

“Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πολιτική, πρέπει να συναναστρέφεσαι με τους ανθρώπους”, λέει ο ίδιος στην Daily Mail.

Μερικές ακόμη φωτογραφίες τον δείχνουν κατά την διάρκεια διάφορων… παιχνιδιών με άφθονο αλκοόλ, ενώ σε μία άλλη, ο υποψήφιος βουλευτής απεικονίζεται με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον.

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν ποντάρει στον Σεμπαστιάν Λεκορνού για να βγάλει τη Γαλλία από το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Εμανουέλ Μακρόν αναθέτει στον πιστό του συνεργάτη Σεμπαστιέν Λεκορνού την σχεδόν αδύνατη αποστολή να βρει έναν δημοσιονομικό συμβιβασμό και να αποτρέψει την κρίση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκόρνου
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
6