Πολιτική

Βίντεο: Η μεταφορά της Βίκυς Σταμάτη αμέσως μετά τη σύλληψη – Κλειστά τα στόματα

Λίγα μόλις λεπτά μετά τη σύλληψή της η Βίκυ Σταμάτη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί όπου κράτησε κλειστό το στόμα της σχετικά με το πως κατάφερε να δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο.

“Ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Ήθελα να συναντηθώ με το παιδί μου”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ στην ερώτηση “Πώς ανοίξατε το λουκέτο;” απάντησε: “Δεν το άνοιξα εγώ το λουκέτο. Ήταν ανοιχτό. Δεν με βοήθησε κανείς να φύγω”.

Η αστυνομία πάντως εκτιμά πως η Βίκυ Σταμάτη δεν πέρασε έξω τη χθεσινή νύχτα, αλλά φιλοξενήθηκε αφού σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν περιποιημένη και όχι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.
Εν τω μεταξύ, στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση βρίσκεται η μυστηριώδης “Νίκη” που έψαχνε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της απόδρασης.

Μετά από την ανάλυση τηλεφωνικών επικοινωνιών, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη της γυναίκας, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στην Ασφάλεια, παρουσία και του εισαγγελέα Πεπόνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη ή απλά της προσέφερε καταφύγιο, αφού το σπίτι της είναι κοντά στο Δρομοκαΐτειο.

Για κατάθεση στην Ασφάλεια θα κληθεί ακόμη μια γυναίκα, η οποία εκτιμάται ότι έχει παίξει δευτερεύον ρόλο στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρωτεύοντα ρόλο έχει παίξει η γυναίκα που εξετάζεται αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 29
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10