Πολιτική

Οι Ιταλίδες που έβλεπαν τον Τσίπρα σαν… Μπαντέρας!

Νέος είναι, επιτυχημένος είναι, όμορφος είναι, δεν ήθελε πολύ να κάψει καρδιές. Για τον Αλέξη Τσίπρα ο λόγος, που προκάλεσε πλήθος κολακευτικών σχολίων από Ιταλίδες βουλευτίνες και όχι μόνο!

Κατενθουσιασμένη από τον Έλληνα πρωθυπουργό έμεινε, πρώτα απ’ όλες, η Λάουρα Ραβέτο, βουλευτής του Forza Italia, του κόμματος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Και δεν δίστασε να το πει και δημοσίως!

Όταν τη ρώτησαν σε πολιτική τηλεοπτική εκπομπή της RAI ποια είναι τα συμπεράσματα από τη συνάντηση Τσίπρα – Ρέντσι απάντησε δημοσίως; «Α, εκείνο που πρέπει να σας πω είναι ότι ο Τσίπρας είναι ωραίο παιδί»!

Δεν ήταν η μοναδική που είχε την ίδια άποψη. Γοητευμένη από τον Έλληνα πρωθυπουργό δήλωσε και μια άλλη βουλευτής, η Πίνα Πιτσιέρνο, του κόμματος του Ρέντσι, η οποία μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική του κατά της λιτότητας.

Αδυναμία στον Έλληνα πρωθυπουργό έδειξε και μια από τις πιο έμπειρες και δημοφιλείς παρουσιάστριες της ιταλικής τηλεόρασης, η Λίλι Κρούμπερ, που είπε στις ειδήσεις τα καλύτερα λόγια για τον κ. Τσίπρα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ιταλίδες εκφράζονται με θαυμασμό για τον Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του επισκέψεων στην Ιταλία πολλές ήταν εκείνες που του ζητούσαν αυτόγραφα, τραγουδούσαν μαζί του το… «Bella ciao» και ορισμένες μάλιστα τον αποκαλούσαν… Αντόνιο Μπαντέρας!

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 29
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης