Πολιτική

Οι τσίχλες με γεύση φράουλα του Γιάννη Πανούση (ΦΩΤΟ)

Πριν την... "μάχη" της συζήτησης στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, φροντίζει να... δροσίσει την αναπνοή του.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημερώνει απόψε το βράδυ το ελληνικό Κοινοβούλιο σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους ευρωπαίους εταίρους, καθώς και την λίστα μεταρρυθμίσεων που έστειλε η Ελλάδα στους “θεσμούς”.




Πριν την έναρξη της συζήτησης όμως, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό, σε χαλαρά βεβαίως στιγμιότυπα, πριν από τον… “πόλεμο”.

Φωτό: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα