Πολιτική

Το νέο… γκουρμέ μενού του εστιατορίου της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Αναβαθμίστηκε το εστιατόριο της Βουλής επί... Αριστερής κυβέρνησης. Τα συνηθισμένα, καθημερινά πιάτα έγιναν πλέον πιο... γκουρμέ.

Αυτό είναι το μενού μιας από τις επτά ημέρες της εβδομάδας.

Το μενού δημοσίευσε κοινοβουλευτική συντάκτρια στο facebook.

Οι φακές, η φασολάδα και άλλα απλά πιάτα του ελληνικού τραπεζιού έδωσαν τη θέση τους σε αστακομακαρονάδα, σολωμό στη σχάρα, σαλάτες με φύκια, σαλάτα με στούπα Κεφαλονιάς παναρισμένη σε φυστίκι Αιγίνης κλπ.

Το εστιάτοριο, όπως και το καφενείο, μισθώνεται από ιδιώτη, ο οποίος είναι ο ίδιος που ήταν και στις προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Ούτε οι μάγειρες άλλαξαν, οι οποίοι δέχονταν και δέχονται εγκωμιαστικά σχόλια για τις μαγειρικές τους ικανότητες απλά πλέον έχουν λάβει εντολή το νέου μενού να έχει μεγαλύτερη ποικιλία και όπως φαίνεται είναι πιο γκουρμέ.

Παρατηρώντας τον κατάλογο θα διαπιστώσει κανείς ότι οι τιμές είναι σαφώς πιο προσιτές από οποιοδήποτε άλλο εστιατόριο παρότι αυτό βρίσκεται στο πιο… “hot” σημείο της πόλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: Καμία διαδικασία νομιμοποίησης ατόμων που βρίσκονται παράνομα στη χώρα
«Όποιος αυτή τη στιγμή είναι παράνομος, θα μείνει παράνομος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψής του όπου βρεθεί, της φυλάκισής τους δύο με πέντε χρόνια και της επιστροφής του»
Θάνος Πλεύρης
ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Σαφής αποδοκιμασία από τον ΥΠΕΞ, ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «διχαστικές και εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις» που αναπαράγουν ακροδεξιά ρητορική και τις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο
Μακάριος Λαζαρίδης 8
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 18