Lifestyle

Συγκλονίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Πέρασα τα ίδια με τον Βαγγέλη. Οι συμμαθητές μου έβαζαν κέρμα στο στόμα για να τραγουδήσω”

"Με εξευτέλιζαν διαρκώς”, εξομολογείται ο Κύπριος τραγουδιστής στην εκπομπή Μία και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έζησε ξανά τις δικές του μέσα από την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.“Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να εξαφανιστώ”, υποστήριξε. “Με έδειραν και με έστειλαν στο νοσοκομείο”, συνέχισε.

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Κιμούλης καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση του μοναδικού του μάρτυρα
Ένοχο έκρινε το δικαστήριο για την κατηγορία της ψευδής κατάθεσης και τον συγκατηγορούμενο του Γιώργου Κιμούλη, έναν τεχνικό του θεάτρου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού
Γιώργος Κιμούλης 3