Αθλητικά

Ετοιμάζει… βόμβες για το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την επιστροφή της στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ανθρώπους των "Μπέμπηδων" να ετοιμάζουν μεταγραφικές βόμβες το καλοκαίρι. Πρώτες επιλογές οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάρυ Κέιν.

Η συγκυρία, όσον αφορά την περίπτωση Μπέιλ, είναι εξαιρετική. Ο Ουαλός περνά τις χειρότερες μέρες του στη Μαδρίτη, δεν έχει ταιριάξει σε καμία περίπτωση στη χημεία της Ρεάλ, και με δεδομένη την αδυναμία συνύπαρξης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρείται πολύ πιθανό να πωληθεί το καλοκαίρι από τους Μερένχες.

Από την άλλη πλευρά, ο φύσει διάδοχος του Μπέιλ στην Τότεναμ, Χάρι Κέιν διάγει την ακριβώς αντίθετη περίοδο στην καριέρα του. Έχει εξελιχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε ηγέτη των Σπερς, όντας και εκ των πρώτων σκόρερ της Premier League.

Η Μάντσεστερ, με τη διαφαινόμενη φυγή των Φαλκάο και Φαν Πέρσι αναζητεί ένα μεγάλο όνομα για την επίθεση, και με δεδομένο και το νεαρό της ηλικίας του, ο Κέιν φαντάζει περίπτωση – λουκούμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα