Κόσμος

Αυτή είναι η πιο βαθιά πισίνα του κόσμου! Φωτογραφίες

Ονομάζεται Deep Joy και έχει βάθος, ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 μέτρα! Είναι η πιο βαθιά πισίνα του κόσμου και βρίσκεται στην πόλη Μοντεγκρότο Τέρμε στην Ιταλία! Δείτε μερικές εντυποωσιακές φωτογραφίες και... ταξιδέψτε!

Οι απίστευτοι χώροι της μεγαλύτερης πισίνας του κόσμου σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Εμμανουέλε Μποαρέτο και βρίσκονται στο κενοδοχείο Terme Millepini.

Είναι ανοικτή για το κοινό από τον Ιούνιο και για αν αποκτήσετε εικόνα από το πόσο βαθιά είναι μπορείτε να συγκρίνετε το βάθος όσο ένα 12όροφο κτίριο ή εννέα διώροφα λεωφορεία το ένα πάνω στο άλλο.

Η θερμοκρασία του νερού είναι από 32 έως 34 βαθμούς.
Οι επισκέπτες και όσοι δεν φοβούνται τα βάθη μπορούν να κάνουν ακόμα και scuba diving, αφού στον βυθό της η πισίνα έχει ακόμα και σπηλιές για ερασιτέχνες καταδύτες.

Κάτω από το νερό υπάρχει ένα είδος τούνελ το οποίο είναι διαφανές και επιτρέπει σε όσους δεν θέλουν να κολυμπήσουν να χαζέψουν την πισίνα.



Επίσης υπάρχει στην ταράτσα και χώρος για ηλιοθεραπεία.

Η πισίνα είναι ανοικτή όλο το χρόνο και εκτός από τις καταδύσεις μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και άλλες δραστηριότητες όπως aqua fitness, watsu και ειδικές δραστηριότητες για έγκυες.



Για να αποκτήσει κανείς την αίσθηση του πόσο βαθιά είναι η συγκεκριμένη πισίνα την συγκρινουμε με μερικά από τα πιο γνωστά μνημεία του κόσμου:
Το άγαλμα του Ιησου στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο έχει ύψος 38 μέτρα
Το Αγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη έχει ύψος περίπου 45 μέτρα
Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα του κόσμου είναι στην Χιλή.
πηγη: DailyMai

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15