Πολιτική

Guardian: Έπεσε στα βράχια η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Οι Έλληνες βλέπουν και πάλι την άβυσσο. Πέντε χρόνια πλέον σκληρής λιτότητας και μέτρων αλλά τώρα πιο πολύ από ποτέ η χώρα φαίνεται να οδεύει προς την έξοδο από το ευρώ. Το ρεπορτάζ του Guardian κάθε άλλο παρά με αισιόδοξη ματιά βλέπει την κατάσταση στη χώρα μας.

Η αναφορά της Βρετανικής εφημερίδας στις προσπάθειες της κυβέρνησης κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι καθώς στο σχετικό άρθρο περιγράφεται πως “το μεγάλο κύμα ελπίδας που έφερε τους ριζοσπάστες αριστερούς στην εξουσία, με την υπόσχεση της κατάργησης της λιτότητας, έχει συντριβεί στα βράχια”.
Παρατίθεται επίσης απόψεις όπως ότι “είναι δύσκολο να δώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ καλό βαθμό σε οτιδήποτε άλλο από τις καλές προθέσεις”.
Μάλιστα περιγράφοντας το κλίμα των τελευταίων ημερών η εφημερίδα αναφέρει πως “ Πιο πολύ από ποτέ, η Ελλάδα φαίνεται να οδεύει προς την έξοδο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη
Η «αλήθεια» του Αλέξη Τσίπρα μέσα από τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 2015: Η πρόταση Γιούνκερ και «το “Όχι” που δεν έγινε “Ναι”»
Πολιτικοί παρατηρητές, που έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με εκείνη την περίοδο, έλεγαν ότι κατέρρευσαν όλα τα προπαγανδιστικά fake news μιας ολόκληρης δεκαετίας, εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα
Αλέξης Τσίπρας 19
Νικόλας Φαραντούρης: Νονός εγκληματικής οργάνωσης ο Μητσοτάκης – «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής κατηφόρας» απαντά η ΝΔ
«Η στάση του κ. Φαραντούρη είναι ο ορισμός της ακραίας τοξικότητας» τονίζει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αλεξάνδρα Σδούκου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης
29
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρότασή μας για το KidsWallet υιοθετήθηκε από την ΜΕΤΑ και ξεκινά πιλοτικά σε 5 χώρες της ΕΕ
Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται διεξοδικά και στην Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Καταπολέμηση της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης