Πολιτική

Ώρα… Brussels Group – Τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Δευτέρας

Εξαιρετικά κρίσιμη η σημερινή τηλεδιάσκεψη του Brussels Group που ξεκίνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που πηγές εντός και εκτός Ελλάδος καταγράφουν αυξημένη κινητικότητα.

Το κείμενο που έστειλε (ή… δεν έστειλε) η Κομισιόν και “δείχνει” συμφωνία, έχει κλέψει την παράσταση της επικαιρότητας σήμερα, ωστόσο οι διαβουλεύσεις κυβέρνησης και δανειστών είναι συνεχείς.

Λίγο μετά τις 22:30 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group, κάτι που επιβεβαίωσαν νωρίτερα κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και των Βρυξελλών.

Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη μετά από αυτή της Πέμπτης και ενώ στο μεσοδιάστημα είχε «ναυαγήσει» ο αρχικός σχεδιασμός που προέβλεπε ότι η ελληνική αποστολή θα ήταν σήμερα στις Βρυξέλλες για δια ζώσης επαφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Χωρίς έρεισμα» οι αντιδράσεις της Τουρκίας για τον ελληνικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Νωρίτερα, η τουρκική διπλωματία κατηγόρησε την Ελλάδα ότι πέτυχε την έγκριση από την ΕΕ ενός συμπληρωματικού χάρτη θαλάσσιου σχεδιασμού που επεκτείνεται πάνω σε περιοχές τουρκικής διεκδίκησης
ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý Åîùôåñéêþí Íßêïõ ÄÝíäéá ìå ôïí Ãåíéêü ÃñáììáôÝá ôïõ ÍÁÔÏ ÃÝíò Óôüëôåíìðåñãê, ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2020. 
(EUROKINISSI