Πολιτική

Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Πεπεισμένος για συμφωνία με την Ελλάδα

Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς ντε Γκίντος, δήλωσε σήμερα "πεπεισμένος" ότι η Ελλάδα θα καταλήξει σε μια συμφωνία με τους πιστωτές της "εντός των επομένων ημερών" προκειμένου να αποφύγει μια στάση πληρωμών.

“Το κεντρικό σενάριο είναι εκείνο σύμφωνα με το οποίο θα καταλήξουμε σε συμφωνία” μεταξύ της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είπε ο Ισπανός υπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Σανταντέρ.

Ο Λουίς ντε Γκίντος, που είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Γερούν Ντάισελμπλουμ για την προεδρία του Γιούρογκρουπ, είπε οτι είναι “πεπεισμένος” ότι θα επιτευχθεί συμφωνία “μέσα στις επόμενες ημέρες”, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 3
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
46
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2