Πολιτική

Δημαράς και Αβραμίδης δεν ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κατηγορηματικοί εμφανίζονται οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες που θα γίνουν στη Βουλή.

Οι Γ. Δημαράς και Γ. Αβραμίδης, που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επανέλαβαν τις προθέσεις τους, σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2