Πολιτική

Κομισιόν: Για το μόνο που εργαζόμαστε είναι επι του σεναρίου της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ

«Το μόνο σενάριο επί του οποίου εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ» δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου, Μίνα Αντρέεβα, κληθείσα να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει ποια στάση θα τηρήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές, η κ. Αντρέεβα σημείωσε ότι η δέσμευση της Επιτροπής στις προσπάθειες των ελληνικών Αρχών και του ελληνικού λαού έχει υπάρξει απολύτως σαφής, κάτι το οποίο, όπως είπε, αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.

Η κ. Αντρέεβα υπενθύμισε ότι αυτήν τη στιγμή ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, βρίσκεται στην Αθήνα και παρέπεμψε στις δηλώσεις που θα γίνουν εκεί. Επίσης, τόνισε ότι το μόνο σενάριο πάνω στο οποίο εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
124