Πολιτική

Μελάς σε Καμμένο: Και να με διαγράψεις δεν παραδίνω την έδρα μου

Όποιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν έχει θέση στο κόμμα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», και στο Νίκο Ευαγγελάτο τονίζοντας ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι «δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος των ΑνΕλ, εμμέσως πλην σαφώς, κάλεσε τον Παναγιώτη Μελά -ο οποίος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας- να παραδώσει την έδρα του, λέγοντας πως ήταν έντιμη η στάση του Ανδρέα Ψυχάρη, που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, διαφώνησε, παραιτήθηκε και παρέδωσε την έδρα του.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, είπε: «Είμαι 50-50 για να ψηφίσω» και σημείωσε: «Πάνω από τα κόμματα και τα πρόσωπα βάζω το καλό του ελληνικού λαού».
Χαρακτήρισε δε απαράδεκτη την άποψη του Πάνου Καμμένου περί «αποκεφαλισμού» και δήλωσε πως εάν διαγραφεί από τους ΑνΕλ δεν θα παραδώσει την έδρα του. «Εγώ πήρα τις ψήφους στον Πειραιά, γιατί να δώσω την έδρα;», ανέφερε.
Είπε, επίσης, ότι θα συνεργαζόταν και με τον ΣΥΡΙΖΑ εάν έκρινε ότι θα ήταν για το καλό του ελληνικού λαού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα
Το επέδωσαν στον Νικήτα Κακλαμάνη ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Νικολακόπουλος και η γραμματέας Ιωάννα Λιτρύβη - Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου και θα διανεμηθεί στους βουλευτές
Πόρισμα Εξεταστικής ΟΠΕΚΕΠΕ σε Νικήτα Κακλαμάνη