Πολιτική

Βγήκε ο Λοβέρδος από το νοσοκομείο και επιστρέφει στην Ελλάδα

Καλά στην υγεία του και εκτός νοσοκομείου, είναι ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Από το περιβάλλον του, έγινε γνωστό ότι χθες εισήχθη αιφνιδίως σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά τους ισχυρούς πόνους που αισθάνθηκε στην πλάτη και τη μέση.

Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα στην ουροδόχο κύστη, και του συνέστησαν να πίνει πολύ νερό μέχρις ότου αντιμετωπίσει ριζικά το θέμα.

Ο κ.Λοβέρδος που επιστρέφει το απόγευμα στην Αθήνα, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γεώργιο Καλαντζή, τον πρέσβη της Ελλάδας στην ‘Αγκυρα Κυριάκο Λουκάκη και τον γενικό Πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Νικόλαο Μαθιουδάκη.

Ο ‘Έλληνας υπουργός είχε μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο και την εδώ ομογένεια, αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Φανάρι.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος διευθυντής του γραφείου του, του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο πατήρ Βαρθολομαίος, γραμματέας της Συνόδου.

Ο κ. Λοβέρδος είχε περαιτέρω συναντήσεις με παράγοντες της ομογένειας και θα επιστρέψει στην Αθήνα αργότερα σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 332