Πολιτική

Άρχισαν τα όργανα! Ωσεί παρών ο Νταβρής – Δεν ψηφίζω αν δεν… ο Κασσής

Έντονη κριτική, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής, καλώντας τους να πουν αλήθειες στο λαό και δηλώνοντας ότι θα είναι «ωσεί παρών» στην ψηφοφορία επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης.

«Μέχρι να λεχθούν αλήθειες, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση, τι θα γίνει τα μείζονα θέματα δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαι ωσεί παρών» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Πείτε αλήθειες. Ευελπιστώ ότι θα το κάνει και ο κ. Τσίπρας και η ΝΔ για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την κοινωνική αλλοίωση και πώς θα βρούμε τα λεφτά και από πού θα τα πάρετε. Όταν λεχθούν αυτές οι αλήθειες, θα μας φωνάξετε να ψηφίσουμε. Γιατί όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι και οι χρεώσεις σε επικοινωνιακές ψήφους δεν λύνουν το πρόβλημα της χώρας. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων» τόνισε ο κ. Νταβρής που έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝ.ΕΛ.

«Αν δεν αλλάξει ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ, δεν ψηφίζω τον προϋπολογισμό» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ζητώντας τροποποιήσεις στη φορολογία των ακινήτων για το 2015.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10