Πολιτική

Μανιάτης: “Αργυρώνητοι βουλευτές δεν υπάρχουν”

Κάθετα αρνητικός ως προς τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει των εκλογών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

«Ούτε αργυρώνητοι βουλευτές υπάρχουν, ούτε τα ΑΤΜ των τραπεζών θα σταματήσουν να λειτουργούν» δήλωσε ο κ. Μανιάτης, απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι «δεν είναι δυνατόν να επικρατούν συνθήκες ακραίας πόλωσης, στον βωμό ενός μικρού δικομματισμού» και πρόσθεσε: «υπονομεύεται η εθνική προσπάθεια, υπονομεύεται η εθνική οικονομία και κυρίως, υπονομεύεται η διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας μπροστά στις κρίσιμες στιγμές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συστράτευση όλων μπροστά στην εθνική προσπάθεια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Όργιο σπατάλης με τα ακίνητα του Στρατού – Το ρετιρέ του αξιωματικού αξίας 800.000€, η πισίνα των 49,5 μέτρων και τα 2.400 τετραγωνικά για 29 άτομα
«Το Ταμείο Εθνικού Στόλου, Φειδίου 12, έχει 700 τετραγωνικά για 10 άτομα, 70 τετραγωνικά το άτομο. Αυτή την πραγματικότητα μου λέτε να μην αλλάξω», ανέφερε ο κ. Δένδιας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την ομιλία του στη Βουλή 39
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνει εμπόδιο για να φτάσουν οι δυο υπουργοί στη Δικαιοσύνη
Ο Κώστας Τσουκαλάς παρουσιάζει πως περιγράφεται στη δικογραφία από τους Ευρωπαίους Εισαγγελείς η δράση του καθετοποιημένου κυκλώματος που απάρτιζαν διοικητικά στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ - μέλη της ΝΔ
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
«Μετωπική» ΝΔ με ΠΑΣΟΚ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με το βλέμμα στο κεντρώο ακροατήριο – Μέσα στον Αύγουστο τα πρώτα «ραβασάκια» για επιστροφή «αμαρτωλών» επιδοτήσεων
Η κυβέρνηση διατηρεί ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και κυρίως με το ΠΑΣΟΚ, για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το «ευχαριστώ» του Κυριακού Μητσοτάκη σε πυροσβέστες και εθελοντές - «Το κράτος δίπλα σε όσους είδαν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους»
«Ο κρατικός μηχανισμός κλήθηκε να δώσει έναν τιτάνιο αγώνα και να αντιμετωπίσει παράλληλα δεκάδες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 76