Πολιτική

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 9,4% από τη ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση δίνει μεγάλο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, ενώ το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι τα μικρά ποσοστά στα υπόλοιπα κόμματα, που κάποια από αυτά μένουν εκτός Βουλής.

Η δημοσκόπηση έγινε από την Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs, που πριν από ένα μήνα έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 8 μονάδων.
Στη νέα δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 29,8% και ακολουθεί η ΝΔ με ποσοστό 20,4%.

Τρίτο κόμμα δίνει το Ποτάμι με 5,7% και αμέσως μετά την Χρυσή Αυγή με 5%.

Δείτε τώρα πόσο μικρά ποσοστά εμφανίζονται να έχουν τα υπόλοιπα κόμματα και ποιοί μένουν εκτός Βουλής.
Το ΠΑΣΟΚ είναι πέμπτο κόμμα με 4,7% και το ΚΚΕ ακολουθεί με 3,8%.

Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν οι ΑΝΕΛ, με ποσοστό 2,3%, στο 1,7% το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη ενώ η ΔΗΜΑΡ καταποντίζεται με μόλις ο,4%.

Τρίτο πάντως κόμμα είναι στην ουσία οι αναποφάσιστοι με 8,8%, λευκό ή άκυρο επιλέγει το 3,1%, το 4,2% δηλώνουν αποφασισμένοι ότι δεν θα ψηφίσουν ενώ το 3% λένε «Δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φειδίας Παναγιώτου για Μαρία Καρυστιανού: Ίσως στο μέλλον της προτείνουμε να γίνουμε αδελφό κόμμα
«Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, είμαι ανοιχτός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμφωνούμε στα πάντα» είπε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για την τέως πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023»
Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου
Σωκράτης Φάμελλος για Μαρία Καρυστιανού: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η θέση για τις αμβλώσεις – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
«Είναι βαθιά, συντηρητική άποψη η αναθεώρηση του θέματος των αμβλώσεων και μόνο στον χώρο της τραμπικής ιδεολογίας συναντώνται παρόμοιες τοποθετήσεις»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος 5