Πολιτική

Σαμαράς: Δεν πετάω στα σύννεφα για τους 180

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Νικήτα Κακλαμάνη, όπου συμφώνησαν να επιστρέψει ο πρώην υπουργός στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς έβγαλε... είδηση.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε τον πρωθυπουργό αν βγαίνουν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

«Κοίταξε, δεν πετάω στα σύννεφα. Αν καταφέρουμε όλοι μαζί να αντιστρέψουμε το κλίμα, όλα είναι ανοικτά. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος», ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
7